Toen Chloe (een van onze medewerkers) ons vertelde dat ze het perfecte gebruik voor onze Tropical Jam had gevonden, was het gewoon te mooi om niet te delen.
Ze ontdekte dat onze Tropical Jam perfect samenging met gegrilde zalm, maar probeerde het vervolgens met veel verschillende soorten vis, waaronder een Oost-Afrikaanse favoriet - tilapia.
Ze raadt aan om je zalm voor, halverwege en na het koken te glaceren voor het beste resultaat.
Om het gefotografeerde gerecht te bereiken:
- Snijd je rauwe zalm in grote blokjes.
- Snijd een citroen of sinaasappel in schijfjes en wissel op een spies af met blokjes vis.
- Glaceer met behulp van een rijgborstel (meng de tropische jam met een beetje citroensap om het beter te laten smeren).
- Grill spiesjes (bij voorkeur op je barbecue). Laat even doorkoken voor het opdienen (of als je een thermometer hebt 65°C kerntemperatuur).
- Bedruip tijdens het grillen af en toe met de Tropical Jam Glazuur (indien mogelijk, zonder de pan van het vuur te halen)
- Bestrooi voor de garnering met een paar zeezoutvlokken, fijngehakte lente-uitjes (of bieslook) en granaatappelpitjes voor de authentieke tropische ervaring.
- Serveer met citroen om erover te sprenkelen.
gerelateerde artikelen